stickatosant.blogg.se

Inga valpar :(
Nej, det blir inga fler valpar i år. Någonstans gick något fel, när progesteronprovet sa para så var Ila inte längre intresserad. Ett nytt prov på en annan klinik visade att höglöpet var förbi. Nu får vi vänta ett år till nästa gång, då kommer jag att hålla stenkoll och även välja en annan klinik för provtagning. Jag är helt övertygad om att något gick fel i analysen och att jag därmed har kastat tusenlappar i sjön. Vissa läxor är helt enkelt lite dyrare, och bittrare, än andra.
 
Istället får jag nu försöka få till lite fler meriter. Lättare sagt än gjort så klart med tanke på hälsoläget. Det går åt rätt håll men jag är ju less och vill bli frisk nu, eller ännu hellre igår. Jag äter kortison och lär få göra det en längre tid. Sömnsvårigheter och lite trasslig mage kom med på köpet, men att inte ha ont längre är underbart. Nu inser jag hur galet ont jag faktiskt har haft och uppskattar små saker som att inte ha ont i varje steg, kunna vända mig i sängen utan att vakna, kunna ta på mig strumpor uran att fundera på hur osv. Jag har fortfarande ingen direkt uthållighet, att cykla i uppförsbacke är fortfarande omöjligt. Men det går åt rätt håll och jag orkar mer.
 
När jag vilar så stickar jag. Just nu sockor. Behöver du ett par så kika in på: https://stickatosant.blogg.se/2019/june/sockor.html Kanske finns där ett par som passar dig. Skicka ett mail/meddelande eller skriv en kommentar om du är intresserad.
 
 
 
I söndags fick jag för mig att spåra med Ila. Inte långt, kanske 120 m, och i extremt lättgången terräng. Lite övertaggade både hon och jag men det gick bra och gav mersmak. Det krävde också två efterföljande vilodagar så vi går långsamt framåt. Så här nöjd var i alla fall Ila:
 
 
 
Tidigare på söndagen träffade jag småtrollen Sixten och Lakrits, för en introduktion till viltspår. De fick lägga och gå sina egna, jag måste spara på mina ben. Duktiga och riktigt trevliga små killar är det. Nöjda med sin insats tror jag att de var också, de hittade ju slutet även om de kanske inte riktigt har koll på hur ännu.